Home » Miha bodytec

Miha bodytec

Moderan način života sve više negativno utiče na najvažnije aspekte našeg zdravlja.
U tom smislu, kao prevencija, pored pravilne i izbalansirane ishrane, najvažniji su održavanje vitke linije i dobre forme.

 Zbog toga najveći svetski proizvođači sportskih rekvizita i uređaja stalno ulažu napor da pronađu nova rešenja za izlaganje ljudskog tela što efektnijem naporu, koji će pokretati sve grupe mišića, a da istovremeno, zbog nepobitne činjenice da je vreme novac, vreme vežbanja bude maksimalno skraćeno.

 Upravo je to ono što miha bodytec lični trener radi – najnoviju tehnologiju kombinuje sa udobnošću i komforom vežbača i daje optimalne rezultate u svakom pogledu.
Ono što je nekada bilo moguće nakon više godina napornih treninga sada je dostižno za nekoliko nedelja pomoću novog uređaja za elektrostimulaciju mišića.

Uspeh je vidljiv brzo, jer je prednost dejstva električnih impulsa u tome da istovremeno deluje na više činilaca:

  • aktiviraju se sve najveće i najvažnije grupe mišića na našem telu
  • mišići se oblikuju i jačaju čime se poboljšava opšta pokretljivost
  • povećava se cirkulacija krvi i ubrzava se metabolizam
  • direktno se deluje i na potkožno tkivo (masne naslage i celulit)
  • redukuju se masne naslage u korist mišićne mase
  • ne opterećuju se zglobovi kao kod uobičajenih metoda vežbanja

Plug&play princip miha bodyteca omogućuje da trening traje svega 15-tak minuta – modularni sistem individualno stimuliše sve mišiće od glave do pete.

 Za postizanje optimalnih rezultata dovoljna su dva treninga nedeljno uz Vašu posvećenost i istrajnost u poštovanju osnovnih načela pravilne ishrane: više proteina na uštrb masnoća i ugljenih hidrata.

 Treninzi se izvode individualno uz stručan nadzor kvalifikovanog  i obučenog fizioterapeuta i potpuno su prilagođeni posebnim potrebama svakog vežbača.

© Forma Vitale